ASPIRANTFABRIKKEN 2019

Ønsker dere å spille eller drille I korps?

15 februar skal vi dra rundt på skolene i Ofoten og spille konsert.

21 februar har vi ÅPENT hus der de som er interessert får prøve instrumenter og får med seg et instrument hjem.  På ÅPENT hus må aspirantene ha med seg sine foreldre.

Deretter blir det samspill med aspirantkorpset fire ganger der den femte gangen blir en huskonsert.

Du kan allerede nå melde din interesse her på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Opplæring instrument:

Den første tiden får aspirantene enertimer på kulturskolen. Etter noen mnd starter de med samspill i gruppen med aspiranter.

På de store arrangemangene korpset har spiller aspirantene sine stykker med hovedkorpset som hjelp. Det blir det flott musikk av!

Aspirant perioden varierer, men strekker seg vanligvis over 2 år. Deretter spiller man I hovedkorpet, etterhvert også I ungdomsgruppa og kanskje regionskorpset? 

Vi har medlemmer som spiller I korpset I over 10 år. 

 

Opplæring drill:

Aspirantopplæringen varierer I tid fra 1 - 2 år. Allerede etter 1 år er drillere med oss på 17.mai! Til de store arrangemangene øver drillerne inn egne program.

Vi har drillere som er med I korpset I mange år. Noen spiller også et instrument. 

Har du lyst å være med? Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Narvik skolekorps øver fast på korpshuset Brugata 5, onsdager fra kl.18.00

 

 

 

JSN Venture template designed by JoomlaShine.com